<?php echo get_the_title($post->ID);?> - imagine
Gala de deschidere

Gala de deschidere București Docuart Fest 2017

Data și ora
Locația

Docuart Fest deschide a șasea ediție de festival marți, 26 septembrie, la Cinema Muzeul Țăranului Român cu proiecția unuia dintre filmele aflate în competiția oficială. SECONDO ME, în regia lui Pavel Cuzuioc,

„Secondo me”  în regia lui Pavel Cuzuioc servește drept film de deschidere în cadrul ediției cu numărul 6 a București Docuart Fest. Aceasta își așteaptă spectatorii marți, 26 septembrie, la Cinema Muzeul Țăranului, începând cu ora 19:00.

Participarea se realizează pe baza înscrierii online. Te poți înregistra aici.

Producție austriacă, a cărei premieră a avut loc anul trecut în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Locarno, filmul are în prim-plan ilustrarea unei meserii aflate în con de umbră și prezintă viața a trei garderobieri de la Operele din Viena, Milano și Odessa.

Lăsând în plan secund cele trei opere din Europa, regizorul alege să se focuseze asupra oamenilor din personal, ale căror povești de viață, pline de substanță, dar afectate de trecerea timpului ies la suprafață.

La final povestim cu regizorul și cunoaștem alți cinefili la un cine-cocktail.

Am pregătit multe proiecții și evenimente de-a lungul celor 6 zile de București Docuart Fest, alege-ti preferatele consultând programul complet aici.