Au început înscrierile la pentru Bucureşti Docuart Fest 2014

Au început înscrierile la pentru Bucureşti Docuart Fest 2014

scris de Echipa Docuart pe

Încep înscrierile de anul acesta pentru Bucureşti Docuart Fest! Editia a III-a a festivalului de film documentar se va derula în perioada 1-5 octombrie 2014, şi asemenea anilor precedenţi, echipa Docuart aşteaptă cu nerăbdare să cunoască noi participanţi şi tinere talente.

Fostele ediţii ale acestui festival au cumulat experienţe care se fac ale voastre de această dată. Producători şi co-producători de film din România şi Republica Moldova şi studenţi din cadrul universităţilor de film sunt invitaţi să îşi înscrie producţiile cu încredere în secţiunea competiţională de documentar sau în secţiunea competiţională pentru studenţi. Înscrierea şi participarea sunt întru totul gratuite.

Cei interesaţi sunt rugaţi să completeze formularul de înscriere, dar nu înainte de a lua la cunoştinţă regulile şi condiţiile de participare menţionate în regulamentul festivalului.

Înscrierile sunt valabile în perioada 1 iunie – 31 iulie 2014. Pentru orice nelămurire un membru Docuart vă va răspunde prompt la inscrieri@docuart.ro

BDF (Bucureşti Docuart Fest) este un festival de film documentar românesc. Festivalul este organizat de asociaţia Docuart care susţine şi promovează documentarul românesc.

Comments are closed